Perustutkinnot

Liiketalouden perustutkinto, merkonomi

fb_aikuiset_www

 

 

Asiakaspalvelun ammattilainen vai taloushallinnon osaaja?
Liiketalouden perustutkinto on monipuolinen ja arvostettu ammatillinen perustutkinto. Tutkinto antaa valmiudet erilaisiin asiakaspalvelun, myynnin ja markkinoinnin sekä taloushallinnon tehtäviin. Asiakaspalvelun ja myynnin osaamisalan suorittanut osaa toimia erilaisissa asiakaspalvelun, myynnin ja markkinointiviestinnän toimenpiteiden tehtävissä. Hän osaa luoda, ylläpitää ja kehittää pitkäaikaisia asiakassuhteita. Hän osaa myydä asiakkaan tarpeita vastaavia ratkaisuja kannattavasti sekä palvella erilaisia asiakkaita. Hän osaa käyttää omassa työssään organisaationsa kilpailukeinoja esimerkiksi toteuttaessaan markkinointiviestintää. Tutkinnon suorittaneella on myös valmiudet kehittyä lähiesimiestehtäviin.

Talous- ja toimistopalveluiden osaamisalan suorittanut osaa palvella toimiston sisäistä ja ulkoista asiakasta erilaisissa toimistotehtävissä. Hän osaa hoitaa jotain talouspalvelujen osa-aluetta käyttäen toimiston ja taloushallinnon työvälineitä ja sovellusohjelmia.

Tutkinto suoritetaan näyttötutkintona omassa työssä, aidoissa työelämän tilanteissa. Tutkinto antaa myös yritystoiminnassa tarvittavat perusvalmiudet toimia itsenäisenä yrittäjänä.  Tutkinnon voi suorittaa joko oppisopimuskoulutuksena tai työn ohessa monimuotokoulutuksena.

Koulutuksen toteutus
Tutkinto suoritetaan näyttötutkintona. Koulutus- ja tutkinnon suoritusaika on yksilöllinen – koulutusaikaa lyhentää aikaisemmin hankittu osaaminen. Koulutuksen alussa laaditaan henkilokohtainen oppimissuunnitelma.  Opetus on monimuotoista, lähi-, verkko- ja etäopiskelua. Valmistavan koulutuksen lähitunnit pidetään Raahessa maanantaisin ja torstaisin klo 16.50 – 20.30.

Koulutus alkaa:
17.8.2015

Haku päättyy:
3.8.2015

Koulutuksen hinta:
Tutkintomaksu 58 €

Hakeminen
Täytä ja tulosta oheinen hakulomake ja toimita se suoraan oppilaitokseen osoitteella:

Raahen Porvari- ja Kauppakoulu
Aikuiskoulutus
Merikatu 2
92100 Raahe

Lisätietoja ja hakuohjeet
Virpi Ahvenlampi, p. 044 065 4545 tai virpi.ahvenlampi_a_rpkk.fi.